16 Decembrie 2019
Pay smart! Achită cu smartphone-ul sau cu smartwatch-ul Garmin și câștigă

În perioada 16 decembrie 2019 – 15 februarie 2020, achitările prin aplicația VB24 Pay și prin Garmin Pay îți aduc cadouri smart!

Achitând cumpărături de minim 300 de lei cu smartphone-ul sau smartwatch-ul de la Garmin poți câștiga unul din cele 10 certificate cadou în valoare de 1000 MDL pentru cumpărarea dispozitivelor dotate cu funcția Garmin Pay, iar la finalul promoției poți deveni chiar tu posesorul unui ceas Garmin Vivoactive 3.

 

Recent, Garmin Pay a devenit disponibil pentru deținătorii de carduri VISA (Visa Electron, Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite) de la Victoriabank. Victoriabank este prima și unica bancă din Moldova, care pune la dispoziția clienților săi acest serviciu de plăți contactless cu smartwatch-ul. Înrolarea cardurilor se realizează simplu și rapid prin Garmin Connect, iar achitarea cu ceasul poate fi realizată la orice comerciant care dispune de terminale dotate cu tehnologia contactless. 

 

VB24 Pay este primul și unicul portmoneu bancar din Moldova, lansat încă în 2017. Aplicația este compatibilă cu dispozitivele cu un sistem de operare Android 4.4 și versiuni superioare, înzestrate cu modulul NFC și este valabilă doar pentru cardurile bancare emise de Victoriabank (cu excepția cardurilor Visa Electron și Cirrus Maestro). VB24 Pay poate fi descărcat, absolut gratuit, de pe Google Play.

 

Achită smart și câștigă premii smart, doar cu Victoriabank! 

 

Mai multe detalii găsești în Regulamentul Promoției.