7 Мая 2024
Goblenul - între artă și pasiune. Povestea Larisei Vlas și pasiunea sa pentru goblen

Sediul central Victoriabank, prinde din nou culoare în această primăvară și găzduiește cea de a doua expoziție #marcaVB, proiect dedicat în exclusivitate colegilor talentați și pasionați de artă, pictură, muzică, tradiții etc.

De această dată este vorba de  Expoziția de goblenuri ,,Goblenul – între artă si pasiune”. Lucrările aparțin colegei noastre Larisa Vlas - Șef Secție Centrul de Decontări, Direcția Operațiuni.

Știi cum e atunci când ai o pasiune care te face să uiți complet de griji, să nu simți că timpul zboară și să fii pur și simplu fericit? Despre un astfel de hobby este povestea colegei noastre Larisa Vlas, care din anul  2007, are o mare pasiune pentru goblen. Ne putem bine imagina că funcția pe care o deține este una destul de solicitantă, de aceea orele petrecute brodând sunt ca o oază de relaxare, o gură de aer proaspăt care o încarcă cu energie, oferindu-i liniște și plăcere. Este chiar un fel de „terapie” pentru ea.

Arta lucrului manual m-a fascinat dintotdeauna, dar cel mai mult m-a atras cusutul de goblenuri, lucru pe care îl fac cu multă pasiune şi răbdare. Îmi place varietatea culorilor, care pot fi combinate pentru a realiza ceva frumos. Mă simt în lumea mea atunci când brodez”, ne spune  Larisa.

O pasionează nu doar procesul propriu-zis, dar și rezultatul după înrămarea lucrărilor, atunci când acestea „prind viață”. S-a inspirat de la cumnatele sale, cu mulți ani în urmă, pe vremea când era acasă cu copiii săi mici. Are peste zeci de lucrări și din expoziția personală, putem observa într-adevăr cât este de  talentată și ne putem da seama că sunt necesare multe ore de „terapie” pentru a crea o astfel de operă. Larisa a devenit unul dintre #OameniidelaVictoriabank acum 17 ani. Primele pagini ale poveștii profesionale din activitatea de banking au fost scrise încă din 2007.

Îi apreciem pasiunea și o încurajăm să continue în același stil.

La Victoriabank încurajăm inițiativele și pasiunile de suflet ale colegilor  noștri. Le suntem recunoscători tuturor colegilor pentru diversitatea pasiunilor lor pe care le vociferează prin fiecare inițiativă împărtășită cu noi. Multă inspirație vă dorim, dragii noștri!

#OameniiVB #ColegiTalentați #CuPoftăDePasiuni CuPoftaDeArtă