17 Июня 2024
Ei sunt norocoșii care merg la Paris, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vară

Venim cu vești extraordinare în legătură cu încheierea campaniei noastre promoționale "Anul Premiilor Olimpice", desfășurată în parteneriat cu Visa.


Felicităm toți câștigătorii, dar în mod special ne bucurăm să anunțăm că domnul ION ROGAC din Bălți este norocosul care va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vară de la Paris alături de fiul său. Ei vor experimenta pentru prima dată atmosfera extraordinară a unui eveniment sportiv de o asemenea amploare. Visa și Victoriabank le oferă bilete de avion tur-retur, cazare la hotel, transport hotel-aeroport șiii... biletele la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 26 iulie 2024.

Ion Rogac a fost premiat în cadrul campaniei promoționale datorită tranzacțiilor făcute de pe cardul său Visa de la Victoriabank în perioada 1 martie - 31 mai 2024. Îi mulțumim pentru loialitate și îl felicităm încă o dată pentru acest câștig.


Tot în etapa finală a campaniei "Anul Premiilor Olimpice" împreună cu Visa urmează să fie desemnat câștigătorul celorlalte două bilete puse la dispoziție pentru participarea la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de Vară din Paris. În pachet sunt incluse bilete de avion tur-retur, cazare la hotel, transport hotel-aeroport. Revenim cu marele anunț în curând, tot aici - pe site-ul băncii, dar și pe paginile de pe rețelele sociale.


Victoriabank, mereu #CuPoftăDeSuperPremii