21 Июня 2024
Natalia Lațanovschi a câștigat biletele pentru ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice

Continuăm cu vești extraordinare despre campania promoțională "Anul Premiilor Olimpice", desfășurată în parteneriat cu Visa.

Suntem încântați să anunțăm că Natalia Lațanoschi este câștigătoarea marelui premiu – două bilete pentru Jocurile Olimpice de Vară din Paris și va asista la ceremonia de închidere a marelui eveniment sportiv. Natalia va avea ocazia să trăiască acest moment unic alături de soțul ei, beneficiind de un pachet complet oferit de Visa și Victoriabank, care include bilete de avion tur-retur, cazare la hotel, transport hotel-aeroport și bineînțeles, biletele pentru ceremonia de închidere din 11 august 2024.

Această recompensă vine ca urmare a tranzacțiilor efectuate de Natalia cu cardul său Visa de la Victoriabank în perioada 1 martie - 31 mai 2024. Îi mulțumim pentru loialitate și o felicităm din inimă pentru câștig!

Tot în cadrul campaniei "Anul Premiilor Olimpice" împreună cu Visa Ion Rogac din Bălți a fost desemnat câștigătorul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vară, care va merge la Paris împreună cu fiul său.

Felicitări câștigătorilor și mulțumiri tuturor participanților! Stați aproape pe site-ul nostru și pe paginile de pe rețelele sociale pentru alte promoții inedite.