4 Сентября 2024
Spune DA casei visurilor tale! Victoriabank lansează înscrierile pentru Prima Casă PLUS

Victoriabank dă startul înscrierilor pentru programul Prima Casă PLUS, iar tu poți fi printre primii care își transformă visul într-o realitate. Cu mai multe avantaje ca niciodată, acest program guvernamental te aduce cu un pas mai aproape de casa la care ai visat dintotdeauna.

De astăzi, te poți înregistra pentru a beneifica de finanțare. Înscrierile pot fi făcute atât fizic, în orice unitate Victoriabank, cât și telefonic, la numărul 1303. Indiferent dacă vii în sucursalele Victoriabank sau preferi să discuți cu echipa noastră prin Call Center, suntem aici să-ți oferim tot suportul necesar. Ai parte de consultanță dedicată, condiții avantajoase și mai multă flexibilitate pentru a face alegerea perfectă pentru tine și familia ta.

Nu rata șansa de a beneficia de toate avantajele pe care ți le oferim! Programează-te acum sau contactează-ne pentru informații suplimentare și află cât de simplu este să te înscrii pentru a primi finanțare de la Victoriabank. Suntem gata să te ajutăm să faci primul pas spre casa ta!

Cu poftă de Prima Casă PLUS!