Акции

10 February 2022
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды

VictoriaBank

Achită cu STAR Card și câștigă premii 

Februarie și martie sunt lunile în care celebrăm dragostea și femeia. Este perioada cadourilor pentru persoanele importante din viața noastră și, pentru că dorim să găsești cadoul perfect, dăm start unei noi promoții de la cardul nostru vedetă „Cadouri de la STAR card, cu dragoste”.

În perioada 10.02.2022 - 20.03.2022, am pregătit super premii „cu gust de dragoste” pentru cei mai fideli utilizatori ai STAR Card: sacoșe eco STAR pentru cumpărături și mai plăcute, mii de puncte STAR, transferate direct la card și vouchere de tocmai 5000 de lei pentru cumpărături la partenerul nostru prețios, Paradis Jewellery și Sokolov.

Premii pentru STARuri noi

Clienții noi care vor aplica la un STAR Card în perioada promoției și vor semna contractul de credit până la 18.03.2022 (inclusiv):

Premii pentru toate STARurile

Orice utilizator de STAR Card, inclusiv clienții noi, care vor efectua cel puțin o plată cu STAR Card la orice comerciant, atât în magazinele fizice, cât și online (inclusiv plățile pentru utilități prin VB24)

Savurează shoppingul, alături de prietenul tău la cumpărături, STAR Card! 

Mai multe detalii și condiții de participare la promoție, găsești în Regulament.

Câștigătorii celor 10 vouchere în valoare de 5000 MDL pentru cumpărături la partenerul STAR - Paradis Jewellery și Sokolov

Câștigătorii celor 10 premii în valoare de 1000 MDL sub formă de puncte STAR: