Акции

15 August 2022
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды

VictoriaBank

A venit perioada când copiii, de la elev și până la student se pregătesc de școală. De la creioane, cărți, caiete și până la haine de școală, laptop și diferite cursuri – toate sunt acum în topul căutărilor la părinții cu elevi, studenți și chiar pici de „grădi”.

Victoriabank anunță o superofertă pentru creditul de consum negarantat.

În perioada 15 august  – 15 septembrie 2022, Victoriabank desfășoară campania „Hai la școală cu Victoriabank” pentru un nou an școlar, care înseamnă un nou început plin de realizări, dar și provocări, atât pentru elevi și studenți, cât și pentru părinți.

Prin urmare, toți doritorii care vor contracta în perioada promoțională un credit de consum negarantat de la Victoriabank, vor beneficia de o rată a dobânzii de doar 17,97% și o dobândă anuală efectivă (DAE) - 19,62%.

În plus, toate persoanele care încheia un contract de Credit de Consum Negarantat până pe 22 septembrie 2022, vor participa la tombola în care se vor extrage 10 câștigători a câte 10 vouchere în valoare de 1000 lei fiecare, valabile pentru cumpărături în rețeaua „Cărturești”. Regulamentul promoției și condițiile de participare, le găsești aici.

Poți depune cererea pentru un credit de consum negarantat online, pe site-ul Victoriabank sau în orice unitate Victoriabank.

Toate informațiile despre costurile creditului de consum negarantat promoțional, în vigoare din 15 august, cum se formează acestea, dar și calculatorul de rate, pot fi găsite aici.

Din 2018, Victoriabank a stabilit principiul transparenței drept unul dintre elementele de bază ale procesului de creditare. Numai la Victoriabank ai transparență totală în creditare, fără comisioane ascunse! Cât este de important să știi ce înseamnă dobândă anuală efectivă și dacă o bancă îți spune deschis despre toate comisioanele, vezi pe canalul de Youtube al Victoriabank - aici și aici.

Lista câștigătorilor voucherelor  în valoare de 1000 lei fiecare din rețeaua „Cărturești”:

1)MARIUS CUCEREANU
2)ELENA CHOBANU
3)ELIZAVETA COBILEAC
4)ELENA COCIORVA
5)NATALIA MUSIENCO
6)VICTOR CRUTICOV
7)DENIS CEAVDARI
8)GHEORGHE CORCODEL
9)SVETLANA CASTRAVET
10)GALINA NANI